Dag 0. Later als ik groot ben... - Reisverslag uit Schiphol, Nederland van Bart, Reggie, Jasper & Carlijn Maas - WaarBenJij.nu Dag 0. Later als ik groot ben... - Reisverslag uit Schiphol, Nederland van Bart, Reggie, Jasper & Carlijn Maas - WaarBenJij.nu

Dag 0. Later als ik groot ben...

Door: Reggie

Blijf op de hoogte en volg Bart, Reggie, Jasper & Carlijn

05 Augustus 2009 | Nederland, Schiphol

Later als ik groot ben, dan ...
Wie heeft dat niet ooit verzucht. En behalve allerlei positieve zaken (denk leuke kinderen, groot huis, mooie auto en ik wilde graag voorzitter raad van bestuur van ptt telecom worden, om maar eens wat te noemen), had ik ook een aantal zaken die ik echt noooooooooit zou doen. In een van der Valk hotel logeren bijvoorbeeld. Of in unisex kleding die hezelfde is als die van mijn echtgenoot lopen, zelf kleding repareren of (god beware me) op dezelfde fiets fietsen als mijn echtgenoot.

En nu, een dag voor mijn 39e verjaardag heb ik een dieptepuntje bereikt. Ik slaap vannacht in een van der Valk hotel, en het valt me niet tegen. Mijn excuus is dat het praktisch was (want dicht bij Schiphol en gratis parkeren tijdens de reis), maar telt dat wel? Zojuist heb ik Carlijn haar broek gerepareerd met van der Valk naaisetje (hoe triest is dat). En on top of that heb ik in mijn koffer een afritsbroek die bijna identiek is aan die van Bart. Hoe diep kan je zinken.

Laat ik het maar toegeven op deze bijnamijlpaaldag; ik ben erg blij met al die dingen waar ik vroeger van droomde, zoals man, kinderen en huis. En helaas, daarmee kwamen ook die zaken die ik verafschuwde. Erger nog: tijdens het eten betrapte ik me nog op de gedachte dat ik voor mijn verjaardag wel een fiets gewild had. Zo'n Batavus weekend die Bart heeft, net zo makkelijk als je twee dezelfde fietsen hebt

• 05 Augustus 2009 - 17:18

Margret:

enne... wat schafte de pot, schnitzel,geb aardappeltjes erwtjes, worteltjes, schaaltje appelmoes met!!!kers???
    (daar krijg ik de bibbers van!. nogmaals goeie reis en veel avontuurpret samen.
    grtjs Margret

• 05 Augustus 2009 - 18:35

Een Collega:

Nog 9 dagen!!!

• 06 Augustus 2009 - 19:55

Molenzonnetjes:

hé globetrotters. Reggie gefeliciteerd met je verjaardag!!!! zowat twee dagen jarig toemaar! leuk cadeuatje gekregen? Goede reis gehad hopen we. iets later vertrokken maar op tijd geland zaqgen we. En. Carlijn.. veel ge-ds't onderweg? we horen vast snel iets. geniet ze

• 08 Augustus 2009 - 08:57

Monic Bleijenberg:

Hallo Bart, Reggie en de kinderen!
    Wat leuk om jullie reis te volgen. In 1999 en 2003 zijn wij ook in Brits Columbia (en Alaska) geweest. Dit wordt voor ons een feest van herkenning. Heel veel plezier daar en we blijven jullie volgen (dat gaat Chris ook zeker doen want die is ook aardig Canadagek!).