Dag 0 - Reisverslag uit Hoofddorp, Nederland van Bart, Reggie, Jasper & Carlijn Maas - WaarBenJij.nu Dag 0 - Reisverslag uit Hoofddorp, Nederland van Bart, Reggie, Jasper & Carlijn Maas - WaarBenJij.nu

Dag 0

Door: Reggie

Blijf op de hoogte en volg Bart, Reggie, Jasper & Carlijn

10 Juli 2008 | Nederland, Hoofddorp

Ein-de-lijk was het dan zo ver. We vertrekken voor de lang geplande reis naar de US. Gedreven door onrust en de behoefte om alles piekfijn in orde te maken, hadden we zaterdag de koffers al ingepakt. Het gevolg: op zondag een ontzettende langzaamaandag, waarin we talloze malen op de klok hebben gekeken om te zien of Otto nou onderhand zou komen om ons op te halen.

En dat deed hij, gelukkg zeer op tijd. De auto hadden we al ingepakt, en ook de kinders zaten al in de gordel. Het eerste ritje was waarschijnlijk het kortste van de hele reis: van huis naar het station. De treinreis was een voorproef van de vlucht morgen: lang en best wel saai. Hoewel, ik hoop niet dat de piloot morgen ook snel vertrekt, terwijl wij nog niet ingestapt zijn. Dat deed de machinist van de eerste trein waarop we wilden overstappen wel, helaas.

We hebben heel even de lucht van Schiphol geroken, en zijn daarna met het busje naar het hotel gegaan. Gelukkig vlak bij het beste restaurant om onze reis voor te bereiden. Juist, een Mac. Na het eten nog snel in bad (want dat hebben we thuis niet. Of wel, maar dat is toch anders;-) en dan tv kijken en slapen. We zitten al helemaal in het vakantieritme.